E-Nieuws

website

Beste lezers,

Wij willen U niet storen maar komen toch met groot nieuws,
want voortaan is er een nieuwe CMS op de markt die algauw een standaard zal worden.

Met een combinatie van knap design, multi-lay-out, multi-talen en multi-gebruikers met ruime connectiemogelijkheden van andere standaardmodules of modules op maat zet
DYNAMIC4 als CMS de toon in web-land.

Voor geen prijs eigent U zich deze gebruiksvriendelijke CMS toe en toch is DYNAMIC4 niet zomaar een low-budget CMS. Het is een lanceringsprijs die de eerste en slimste klanten moet overtuigen van de kwaliteit.

DYNAMIC4 is een web-product van ART|CREATIONS in DILBEEK.

ART|CREATIONS is gespecializeerd in Web Design en is lid van FEWEB (Federatie Webbouwers) die kwaliteit hoog in het vaandel draagt.

 • Wat is Dynamic4 ? Een kwaliteits-CMS
 • De voordelen van Dynamic4
 • Win een Lap-top

CMS

content
management

Dynamic4 is een Content Management Systeem (CMS). Dat staat voor een beheers-systeem voor uw website waarmee U vanuit elke gewenste plaats en op ieder gewenst moment uw website kunt beheren.

Dynamic4 is een content management systeem, waarmee u de inhoud van een website op een zeer gebruikvriendelijke manier kunt onderhouden, beheren en publiceren zonder te beschikken over technische kennis.

Omdat niet alle websites en niet alle behoeften van bedrijven dezelfde zijn is Dynamic4 voorzien in verschillende versies, maar een aantal zeer belangrijke kenmerken zitten reeds vervat in de Light versie opdat er van in het begin aan een kwalitatieve website gebouwd kan worden.


php

Dynamic Light

Met Light kunt u zonder technische kennis snel en eenvoudig de inhoud van uw website beheren. Het is een geschikt systeem voor organisaties die hun website op een efficiënte wijze willen beheren. Deze editie kent veel toepassingsmogelijkheden. Zo kunt u Dynamic4 Light eenvoudig uitbreiden met losstaande modules op elk gewenst ogenblik.

Deze uitbreiding kan gaan van standaard Dynamic4 modules tot op maat van uw bedrijf ontwikkelde modules die perfect in uw systeem passen en waarvoor U dus niet opnieuw heel de website moet "updraden" (bijwerken) met hogere kosten als gevolg.

Wilt U dus later een cataloogmodule, een webshopmodule of een mailinglistmodule toevoegen, dan kan dat probleemloos.


website

Dynamic Standard 

De standard versie is een content management systeem voor web content management zoals de light-versie maar met extra functionaliteiten en meer mogelijkheden. U kunt meer pagina's aanmaken, extra basismodules kiezen, extra lay-outs toepassen op uw site zodat U uw bezoekers blijvend kunt verrassen met innoverende styles, zonder volledige herbouw van uw website.


dynamic

Dynamic Professional 

Ook hier wordt er verder gebouwd op de vorige versies en heeft U weer meer mogelijkheden per functie. De Professional versie is de vereiste versie voor E-Catalogs en E-shops.


dynamicWat zit er standaard in Dynamic 4 ?

In alle versies van Dynamic4 zitten een aantal pluspunten van een CMS waarvoor U bij andere systemen extra moet bij betalen.

Wat zijn de grote voordelen van DYNAMIC4 ?

 • Gebruiksvriendelijke CMS
 • Onafhankelijkheid tussen lay-out en inhoud
 • Meerdere lay-outs mogelijk
 • Meerdere talen
 • Meerdere admin-gebruikers
 • Zoekmotor statistieken
 • Moduleerbaar
 • Ontwikkeling op maat optioneel mogelijk
 • Evolutieve website dankzij makkelijke aankoppeling van modules achteraf
 • En nooit geziene prijs-kwaliteitsverhouding


Win een lap-top

cssAls U ons vijf kandidaat kopers van een Dynamic4 aan de hand doet, in om het even welke versie (light - standard - professional) waarvan drie kandidaten bestellen, dan wint U een lap-top ter waarde van 750 euro (btw incl).

Een interessant bod waar slechts weinig aan te twijfelen valt.
Gewoon doen !